Előfizetői tartalom

Megszólalt az Eurocontact az Alstom-BKV-ügyben

Portfolio
Cáfolja a milliárdos nagyságrendű BKV-s megvesztegetési botrányban való részességét az Eurocontact Public Affairs GmbH. Kiadott közleményük szerint a cég valóban együttműködött az Alstom csoporttal a budapesti metrótender ügyében, ám ez a megállapodás mindösszesen egy szokásos tanácsadói szerződés volt. Emellett a Strabag-ügyben való érintettségüket is cáfolják, azt ugyanis az Osztrák Legfelsőbb Bíróság jogerősen -bűncselekmény megállapítása nélkül - lezárta.

Az Eurocontact Public Affairs GmbH által kiadott közlemény legfontosabb pontjai: az Alstom-megállapodás mindösszesen egy szokásos tanácsadói szerződés volt, amihez hasonlót az Alstom 2001 és 2010 között vilgágszerte több százat kötött angliai irodáján keresztül a megállapodás tényszerűen és a hatóságok által is igazoltan teljesítésre került az SFO és az osztrák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés