Előfizetői tartalom

Több ezer állást adott nekünk ez a szektor két év alatt

Magyarország a shared service centerek egyik központjának számít Közép-Európában: csak az utóbbi két évben közel 6000 új munkahely jött létre a szektorban. A szolgáltató központok nemcsak Budapesten, hanem a vidéki városokban is javítják a frissdiplomások karrierkilátásait. A tévhittel ellentétben ez a munka jóval összetettebb a call centeres állásoknál, és egyre kevésbé elég hozzá a jó nyelvtudás. Kik és mennyi pénzért dolgoznak az ssc-kben?

A munkalehetőségeket kínáló vállalatok köre folyamatosan új shared service centerekkel (ssc) bővül Magyarországon. Jelenleg mintegy 40 ezer munkavállaló dolgozik a hazánkban található, körülbelül 100 üzleti szolgáltató központ valamelyikében - írja a Hellokarrier portál a Next Generation Shared Services Day című rendezvényről szóló beszámolójában. A magyar ssc-szektor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés