Előfizetői tartalom

Tényleg trükkel zuhant 64%-kal a Klik tartozása

MTI
|
Portfolio
Valóban egy nemnyilvános kormányhatározat segített abban, hogy a Klik tartozásállománya egy hónap alatt 64%-kal tudott zuhanni, igaz a jövőbeli büdzséje terhére - lényegében ezt ismerte el mai közleményében a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik). Az MTI-nek küldött nyilatkozat mindössze azt hangsúlyozza, hogy az előre elköltött források mellett sem lesz gond a közoktatás finanszírozásával, mert a kormány biztosítani fogja év végéig a forrásokat, hiszen készül az idei költségvetés módosítása.

Nem cáfolta a Klik a Napi.hu azon információját, hogy egy nemnyilvános kormányhatározat segített abban a Kliknek, hogy megkapjon 38 milliárd forintnyi forrást a tartozásállománya csökkentésére. A Klik MTI-hez eljuttatott közleménye ugyanis csak azt hangsúlyozza, hogy az intézmény tartozásállománya egy hónap alatt 64 százalékkal csökkent. Amint mi is beszámoltunk róla:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés