Előfizetői tartalom

Havi 20 ezer forintot kaphat jövőre mindenki járulékmentesen

Portfolio
Havi 20 ezer forint lehet az új cafeteria-rendszer értékhatára 2017-től, vagyis ekkora összeget adhatnak járulékmentesen a munkavállalóknak - értesült kedden az RTL Klub híradója. Márciusban Orbán Viktor vetette fel a béren kívüli juttatások rendszerének átalakítását, a hírek szerint a jövő hétre el is készülhet a kormány javaslata.

Az RTL Klub információi szerint a húszezer forintos értékhatár a jelenlegi cafeteria átlagának felel meg, úgy tudják, hogy azok a cégek, akik eddig nem adtak béren kívüli juttatást a dolgozóiknak, néhány százalékos béremelés fejében beléphetnének a kedvezményes rendszerbe. Az új rendszerrel kapcsolatban megkezdődtek az egyeztetések a munkaadók és a munkavállalók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés