Előfizetői tartalom

Ezért szárnyal az olajár

Portfolio
Folytatódik az emelkedés az olajnál, az amerikai WTI több mint 4 százalékkal, 43 dollár közelébe emelkedett. A lendületet főként a tegnap megjelent amerikai olajtartalék adatok adták meg, melyek jobbak lettek a vártnál. A piacot egyelőre az sem tudta elbizonytalanítani, hogy Oroszország jelezte, kész arra, hogy rekordszintre növelje kitermelését.

Nagy rali az olajnálÉles fordulat bontakozott ki tegnap az olajnál, a kezdetben még a kuvaiti sztrájkok lezárulta miatt masszívan eső árak hamar emelkedő pályára kerültek, miután olyan hírek kaptak szárnyra, hogy az OPEC tagországok már májusban Oroszországban összeülhetnek, hogy folytassák a termelés befagyasztásáról szóló egyeztetéseket. Ezeket az értesüléseket azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés