Előfizetői tartalom

Venezuela megszabadulna a Chávez-utódtól

Portfolio
A többségben ellenzéki képviselőkből álló venezuelai parlament elfogadta helyi idő szerint szerda este első olvasatban az alkotmányos reform tervezetét, amely hatról négy évre rövidítené le az elnöki mandátum időtartamát, és megszüntetné a korlátlan újraválaszthatóság lehetőségét. Az alkotmányos változtatásokat második olvasatban is el kell fogadnia a parlamentnek, majd népszavazáson is jóvá kell hagyatni.

Venezuelában nagyon nagy politikai és súlyos gazdasági válság van. A hajó több helyen léket kapott, nekünk pedig az a kötelességünk, hogy olyan javaslatokat tegyünk a venezuelaiaknak, amelyek orvosolják a problémákat- mondta az alkotmányos reformjavaslat egyik szerzője, az ellenzéki Luís Emilio Rondon. Venezuelában 2009-ben tartottak referendumot, amelyen megszavazták azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés