Előfizetői tartalom

Jön az újabb görög adósságrendezés?

Portfolio
Az Eurócsoport elnöke szerint nagyon közel kerültek a hitelezők Athénnal a görög program első felülvizsgálatának véglegesítéséhez, aminek legkorábbi időpontja politikai szinten jövő csütörtök lehet. Az adósságkönnyítés kérdése is gyorsan az asztalra kerül, de elengedés helyett csak adósságátrendezés jöhet szóba - számol be a Bruxinfo.

Hosszú hónapok kimerítő tárgyalássorozatát követően a hitelezők és Görögország közel jutottak a megállapodáshoz a tavaly nyáron elfogadott harmadik görög fiskális kiigazítási program első felülvizsgálatáról.Jelentős előrehaladás történt, a minimálisra csökkentve a még nyitott kérdések számát. Nagyon közel vagyunk az alkuhoz- jelentette be Jeroen Dijsselbloem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés