Előfizetői tartalom

Még jobban odacsapna a kormány az Ubernek

MTI
A szerdai kormányülésen újabb, az illegális taxiszolgáltatás elleni szankciókat szigorító, az ellenőrzés hatékonyságát fokozó intézkedések lesznek napirenden, és vizsgálják a kötelező online pénztárgéphasználat bevezetésének szükségességét is - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az MTI érdeklődésére ma azután, hogy az Uber személyszállító szolgáltatás ellen taxis szervezetek demonstráltak Budapesten.

Kapcsolódó cikkünk2016.04.26Délután 1 órakor véget ért a taxistüntetés2016.04.01Okos húzással válaszolt az Uber a kormánynakAz NFM leszögezte: a kormány kezdettől a szabályosan működő magyar taxisok mellett áll, mert legálisan végzik a tevékenységüket, betartják a személyi és műszaki feltételeket, és fizetnek adót. A fejlesztési tárca is arra törekszik, hogy Magyarországon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés