Előfizetői tartalom

Végre itt a 2017-es költségvetés!

Portfolio
Az utolsó pillanatban végrehajtott "technikai pontosítások" miatt csak kedd este fél 10 környékén vált elérhetővé mindenki számára a parlament honlapján a 2017. évi költségvetésről szóló törvényjavaslat. Ebből kiderül, hogy látszólag jön létre új szerkezetben a költségvetés és hogy a kormány ebben a dokumentumban is fontosnak tartja hangsúlyozni a menekültügyi helyzetet. Cikkünkben az első legfontosabb számokat mutatjuk be, alaposabb elemzéssel néhány órán belül jövünk.

A 2017-es költségvetésről szóló törvényjavaslat friss és ropogós, ide kattintva tölthető le (pdf). A 334 oldalas dokumentumban ezek a legfontosabb számok első olvasásra: Az államháztartás központi alrendszerének bevételi főösszegét jövőre 17374,925 milliárd forintra tervezi a kormány. A kiadási főösszeget 18541,282 milliárd forintra. A pénzforgalmi hiány ezzel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés