Előfizetői tartalom

Offshore-tól vásárolt az MNB, százmilliót bukott rajta?

Portfolio
A rendőrség egy hónap alatt lezárta és bűncselekmény hiányában megszüntette az MNB Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány (Pageo) tavalyi ingatlanvásárlási ügyében indított nyomozást, írja a Népszabadság. Az ügyészség azonban a döntés megalapozatlansága miatt utasította az V. kerületi rendőrkapitányságot a nyomozás folytatására.

Tavaly augusztusban a Magyar Nemzet megjelentetett egy cikket, amelyben azt állította, hogy az MNB Pageo alapítványa legalább százmillió forintot spórolhatott volna egy svábhegyi luxusingatlan megvásárlásán. A tranzakciót végül az alapítvány jóval a piaci ár felett bonyolította le, ezért az ügyben egy magánszemély által tett feljelentés nyomán eljárás indult. A szóban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés