FONTOS Megütötték a forintot, egyre közelebb a 400-as euró
 
Előfizetői tartalom

Ezt hozza nekünk az EU-USA szabadkereskedelmi egyezmény

A Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerség (TTIP) az EU és az Amerikai Egyesült Államok között a világ legnagyobb szabadkereskedelmi térségét hozhatja létre. 2013 óta folynak a tárgyalások, aminek eredményétől mindkét fél új munkahelyeket és gazdasági növekedést vár. Dr. Sharon Freeman, az Amerikai Kisvállalkozói Egyesület (AASEA) elnöke szerint jelentős 21. századi kereskedelmi problémákat old meg a megállapodás aláírása, amiből a magyar kisvállalatok is profitálnak.

A Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerség (TTIP) a nemzetközi gazdasági kapcsolatok talán legjelentősebb kezdeményezése az utóbbi évtizedben, amelyet USA-EU szabadkereskedelmi egyezményként is emlegetnek. 2013 júliusában kezdődtek a tárgyalások a két fél között, de mivel zárt ajtók mögött folynak, kevésbé ismert a közvélemény számára, hogy miről szól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés