Előfizetői tartalom

Napokon belül megegyezhetnek a görögökkel

MTI
A következő napokban véglegesíthetik a megállapodást Görögország és nemzetközi hitelezői között az ország adósságkönnyítéséről, valamint a vészhelyzeti mechanizmusról is - mondta Valdis Dombrovskis, az Európai Bizottság alelnöke, euróért és szociális párbeszédért felelős biztosa az euróövezet pénzügyminisztereinek brüsszeli ülését követően hétfőn.

Az euróövezet szakminisztereinek hétfői tanácskozásán nem született megállapodás görög adósságkönnyítésről, de az eddig elért eredmények előremutatóak a politikus szerint. Mint mondta, a megbeszélésen tárgyalt vészhelyzeti mechanizmus olyan további reformintézkedések csomagját jelenti, amelyet akkor kellene alkalmazni, ha Görögország mégsem tudná teljesíteni célkitűzéseit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés