Előfizetői tartalom

Cáfol az MNB: nem rontják szándékosan Magyarország megítélését

Portfolio
Valótlanok azok az egyes sajtóorgánumokban megjelent állítások, amelyek szerint az MNB nem törekszik Magyarország piaci megítélésének és hitelminősítői értékelésének javítására. Ezzel szemben valódi eredmények igazolják az MNB programjainak és monetáris politikájának hatását az ország kockázati megítélésének javulására - olvasható a jegybank csütörtökön kiadott közleményében.

Valótlanok azok az egyes sajtóorgánumokban megjelent állítások, amelyek szerint az MNB nem törekszik Magyarország piaci megítélésének és hitelminősítői értékelésének javítására. Az MNB vezetői számos alkalommal és fórumon kifejtették, hogy indokolt és időszerű Magyarország hitelminősítésének javítása. Jegybanki tanulmányok és szakmai cikkek sora foglalkozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés