Előfizetői tartalom

Matolcsy egy szót ismételgetett ma a parlamentben

MTI
Portfolio
Móricz Zsigmond Rokonok című regényét az MNB tevékenységéről is írhatták volna - többek között ezt hangoztatta mai parlamenti felszólalásában Bárándy Gergely, az MSZP politikusa, és felrótta azt is, hogy Matolcsy György másik unokatestvére 400 millió forintos MNB-hitelhez jutott a Növekedési Hitelprogramon keresztül. Matolcsy szintén ott volt a parlamentben a legfőbb ügyész társaságában és számos alkalommal a blöff kifejezést használta, illetve a jegybank elleni lejárató kampányról beszélt. A blöff kifejezést Matolcsy a minap adott nagyinterjúban is nyolc alkalommal elmondta:

Kapcsolódó cikkünk2016.05.06Matolcsy: nincs itt semmi látnivaló, maradok (3.)Az MTI tudósítása szerint Bárándy Gergely azt emelte ki, hogy Szemerey Tamásnak, Matolcsy György unokatestvérének az érdekeltségébe tartozó cég, a New Wave - amely a vs.hu tulajdonosa - több mint félmilliárd forint támogatást kapott jegybanki alapítványoktól. Hozzátette: a New Wave-hez kötődő...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái