Előfizetői tartalom

Újra legyinthet a magyar kormány a brüsszeli ajánlásra

Portfolio
Az Európai Bizottság tavaly is megfogalmazott számszerű költségvetési kiigazítási ajánlást Magyarországnak, de érdemi szankcionálási lehetőség hiányában Budapest ezt figyelme kívül hagyta és idén ezt újra megteheti, hiszen Brüsszel csak annyit tehet, hogy éberen figyel - foglalta össze a ma közzétett bizottsági ajánlás várható "utóéletét" a Bruxinfo.

Amint a Portfolio részletesen feldolgozta: idén a GDP 0,3, jövőre pedig 0,6 százalékára rúgó költségvetési kiigazítást vár el Magyarországtól az Európai Bizottság a középtávú költségvetési céltól (MTO) való eltérésünk miatt, illetve három területen konkrét ajánlásokat is megfogalmazott a testület. A Bruxinfo ezzel együtt rámutat, hogy a Bizottság mindazonáltal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés