Előfizetői tartalom

Változó úti célok: nem úgy nyaralunk, mint tavaly

Egy hónap sincs már a nyaralási szezon kezdetéig, így mindenki javában keresi a legjobb úti célokat. Mely országokba utaznak idén a magyarok, és milyen szálláshelyeket keresnek? Változnak-e az utazási szokások az olyan nyugat-európai országokat érintő események miatt, mint a bevándorlás és a terrorcselekmények? Ezekről kérdeztük a turisztikai szektor szereplőit a szezon indulása előtt néhány héttel.

Június 15-én véget ér az iskolákban a tanév, a munkahelyeken elindul a nyári szabadságok ideje, és megkezdődik a nyaralási szezon. Idén a külföldi úti célt választó magyarok nagy része várhatóan Bulgáriát, Horvátországot, Görögországot, Spanyolországot és Olaszországot választja majd - mondta a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) a Portfolio megkeresésére....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés