Előfizetői tartalom

Reagált az NHKV: nem állhat le a szemétszállítás

Portfolio
Az RTL Klub Híradója számolt be hétfő este arról, hogy néhány hónapon belül több településen is leállhat a szemétszállítás, mivel akadozik az új hulladékgazdálkodási rendszer az állami átszervezések után. A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. közleményben reagált a hírre, amelyben azt írja, nem történt államosítás és jogszabályi előírások alapján olyan nem is fordulhat elő, hogy a lakossági hulladékot nem szállítják el.

Az NHKV közleménye:A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV) célja a rezsicsökkentés eredményeinek megőrzése és továbbfejlesztése, továbbá a hatékony, magas színvonalú szolgáltatás biztosítása. A sajtóban megjelent állításokkal szemben a kormány április 1-jével nem államosította a lakossági hulladékszállítási ágazatot. A valóság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés