Előfizetői tartalom

A magánklinikákra is követik bevált orvosaikat a betegek

Egyre nagyobb az igény a magánklinikák szolgáltatásaira, ráadásul a gyakori elképzeléssel ellentétben a páciensek többsége nem külföldről érkezik. A magánszektorba olyan orvosok kellenek, akikért a páciensek hajlandóak fizetni, és a magasabb bérek az orvosok itthon tartásában fontos szerepet játszhatnak - hangzott el az egyik legnagyobb hazai magánkórház szerdai sajtótájékoztatóján.

A Dr. Rose Magánkórház 700 millió forintos beruházást tervez idén: tovább bővül a fekvőbeteg-részleg, majd megnyílik Budán egy új plasztikai sebészeti központ is. A fejlesztés harmadik lépésében, tervezetten egy év múlva, szintén Budán nyílik egy komplex ellátást és diagnosztikai hátteret biztosító intézmény járóbetegeknek, ami 1,8 milliárd forintból fog megvalósulni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés