Előfizetői tartalom

Csapdába került a világ, azonnal cselekedni kell

Portfolio
A világgazdaság az alacsony növekedés csapdájába ragadt, amiből csak a fiskális és a monetáris politika, valamint a strukturális reformintézkedések összhangja húzhatja ki - figyelmeztet az OECD legújabb jelentésében. Azonnali cselekvés hiányában a fiatal generációk épp úgy rosszul járhatnak, mint a nyugdíjas éveikhez közeledők.

Visszafogott növekedésAz OECD legújabb gazdasági előrejelzéséből kiderül, hogy a szervezet a világgazdaság változatlanul lassú kilábalására számít a következő két évben. A visszafogott növekedésért az aggregált kereslet gyengélkedése, a gyenge beruházási és kereskedelmi aktivitás, a lassú termelékenységnövekedés és a reformfolyamatok kifulladása a felelős. Idén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés