Előfizetői tartalom

Két új állami kórház is épülhet Budapesten

Portfolio
Legalább egy, de akár két új kórház is létesülhet Budapesten - tudta meg a Magyar Idők. Mindeközben az egészségügyért felelős államtitkár az Origónak adott interjújában arról beszélt, mindenképpen lesznek fővárosi szuperkórházak. Legalább három ilyen intézményre van szükség szerinte, ahol az év minden napján, minden ellátási szinten van felvétel.

Ónodi-Szűcs Zoltán a lapnak megerősítette, hogy három sürgősségi centrum lesz a fővárosban. A Magyar Idők úgy tudja, ezek az Egyesített Szent István, Szent László Kórház, a Honvédkórház és a Szent János Kórház köré épülnek. Az államtitkár ugyanakkor az Origónak konkrét intézményeket nem nevezett meg. Úgy fogalmazott: Észak- és Dél-Pesten mindenesetre számolnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés