Előfizetői tartalom

Elbukott a népszavazási kezdeményezés

Portfolio
Kész Zoltán független képviselő a 2 milliós bérplafonról rendezett volna népszavazást. A szükséges 200 ezer helyett csak 190 ezer aláírás jött össze, így semmi esély nincs a szavazás kiírására. A dolog nem is Késznek, hanem az MSZP-nek kellemetlen - írja az Index. A szocialisták viszont tovább küszködnek a földtörvényes népszavazásukkal.

Nagyjából 190 ezer aláírást adott le pénteken Kész Zoltán független képviselő a Nemzeti Választási Irodán a bérplafonról szóló népszavazás érdekében. Mivel a népszavazás kiírásához legalább 200 ezer aláírás kell, az biztos, hogy kötelező erejű szavazás nem lesz. Kész Zoltán még tavaly év végén hirdette meg, hogy lopásgátló népszavazásokat akar tartani....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés