Előfizetői tartalom

A kereskedelmi szövetség örül a 100 ezres készpénzes cafeteriának

MTI
Előnyősnek tartaná a készpénzes cafeteria-juttatást az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ), amely hétfői közleményében ezt azzal indokolta, hogy a juttatásban részesülő alkalmazottak szabadon költhetik el az összeget bármilyen áru- vagy szolgáltatás vásárlására, és kedvezőnek tartják azt is, hogy az Erzsébet utalvánnyal járó költségek és veszteségek a készpénzes rendszerben megszűnnek.

A szervezet hangsúlyozta, a cafeteria-szabályok egyik legfontosabb várható módosítása, hogy az Erzsébet étkezési utalvány megszűnne, ugyanakkor 100 ezer forint cafeteria-juttatás készpénzben lenne adható. Az Erzsébet utalvány négy kézen fordul meg, ami nem kevés költséggel és adminisztrációval jár; az utalványt a munkáltató megrendeli, átadja az alkalmazottnak, aki beváltja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés