Előfizetői tartalom

Clinton vagy Trump? Magyarországnak teljesen mindegy

Portfolio
Az amerikai elnökválasztás, valamint a globalizáció és a populizmus gazdasági hatásairól beszélt Joe Andrew, a Dentons ügyvédi iroda globális elnöke és az amerikai Demokrata Párt korábbi országos elnöke, a HVCA és a Portfolio közös szervezésű CEE Private Equity, Venture Capital and Corporate Finance 2016 konferenciájának nyitóelőadásán. Szerinte téves az az elképzelés, miszerint az amerikai elnökválasztás negatív hatással lenne a világgazdaságra, sőt, igazából sokkal nagyobb hatása van a GDP-re a nacionalizmusnak és a terrorizmusnak. Előadásának végén azt is elárulta, szerinte ki lesz az USA következő elnöke.

Joe Andrew, a Dentons ügyvédi iroda globális elnöke és az amerikai Demokrata Párt korábbi országos elnöke előadásában az amerikai elnökválasztás, valamint a globalizáció és a populizmus gazdasági hatásait emelte ki: Nagyon sok új és érdekes politikus van a világon, akik nagyban befolyásolják a befektetői környezetet, ez is mutatja, hogy az emberek sokszor eltúlozzák pl....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái