Előfizetői tartalom

Helló, Európa, ez nagyon kevés lesz!

Portfolio
Az európai országok gazdasága fokozatosan talpra áll, de további cselekvésre van szükség a világgazdasági válság megoldatlan, a növekedést még mindig terhelő következményeinek felszámolásához és az új kihívások megfelelő kezeléséhez - állapította meg az OECD az Európai Unió, illetve az euróövezet gazdasági helyzetét elemző, pénteken kiadott tanulmányaiban.

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD), amely a világ 34 legfejlettebb gazdaságát tömöríti, az euróövezetről szóló jelentésében keményen bírálta a válság kezdete óta alkalmazott megszorító gazdaságpolitikákat, amelyeknek a növekedést visszavető, a válságot tovább élező és meghosszabbító hatásuk volt. Mivel a legfontosabb probléma a beruházások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés