Előfizetői tartalom

Nyugi, ezentúl is mehetsz Londonba dolgozni

Portfolio
A 2008-2014 között az Egyesült Királyságba érkező bevándorlók túlnyomó többsége a 20-30 éves korosztályba tartozott, így nem helyes a Brexit-pártiak azon érvelése, hogy sokan csak a szociális háló kihasználása érdekében telepedtek le a szigetországban - írja Darvas Zsolt, a Bruegel Intézet szakértője. Az is fals érvelés szerinte, hogy a bevándorlók elveszik a munkát, a munkanélküliségi ráta ugyanis négy évtizedes mélypont közelében áll.

Darvas Zsolt, a Bruegel Intézet szakértője egy külön cikkben foglalkozott az Egyesült Királyságba bevándorló népesség számával, életkori összetételével, illetve foglalkoztatottsági jellemzőivel. A cikk célja, hogy megvizsgálja azokat az állításokat, melyekkel a Brexit népszavazás közeledtével az EU-ból való távozást támogatók előszeretettel érvelnek. a bevándorlók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés