FONTOS Elrettentő uniós haderőt mozgosítanának – Brüsszel asztalán az új terv
 
Előfizetői tartalom

Még mindig nagyon meglepné a piacokat a brit kilépés

MTI
Londoni pénzügyi elemzők szerint a piaci tőkeallokációk iránya változatlanul azt jelzi, hogy a befektetőket komoly meglepetésként érné, ha a brit EU-tagságról jövő csütörtökre kiírt népszavazáson a többség a Brexitre, vagyis a kilépésre voksolna, annak ellenére is, hogy az utóbbi időben a közvélemény-kutatások a Brexit-tábor erősödését mutatják.

Az egyik legnagyobb londoni pénzügyi-gazdasági elemzőház, a Capital Economics közgazdászai a hétfői kereskedési napot összegző helyzetértékelésükben kiemelték, hogy jóllehet a fogadóirodák már szűkítették valamelyest a Brexit lehetőségére kínált nyereményesélyeket, a kiírt oddsok alapján továbbra is csak hozzávetőleg egyharmadosra taksálják egy ilyen népszavazási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés