Előfizetői tartalom

Varga: komoly növekedési tartalékai vannak a régiónak

MTI
A közép-kelet-európai régió gazdasági fejlődése kiemelkedő, ugyanakkor még mindig komoly növekedési tartalékai vannak, amelyek kiaknázáshoz a Nemzetközi Beruházási Bank (International Investment Bank, IIB) hatékonyan járulhat hozzá - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a pénzintézet budapesti tanácsülése előtt csütörtökön.

Hozzátette: a mostani tanácsülés - amelynek feladata a banki irányítás és működés új kereteinek kialakítása a legjobb nemzetközi gyakorlat alapján - fontos valamennyi tagországnak. Az IIB nemzetközi jellegének, elismertségének erősítése, és széleskörű jogosítványokkal rendelkező regionális bankká fejlesztése közös érdek, amelynek támogatása már a magyar tagság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés