Előfizetői tartalom

Lázár: beleszólnak a kormány működésébe Paks miatt

Portfolio
Több érdekességet is tartogatott az 57. Kormányinfóra Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. A kormány döntött arról, hogy átszabja a kormányzati döntéshozatalt: gazdasági és stratégiai kabinet jön létre, ennek részleteiről a két hét múlva esedékes kormányülésen döntenek. Leszögezte azt is, hogy a kormány nem ért egyet a munkáltatók és az NGM által felkarolt javaslattal, hogy külföldi munkavállalókat hozzanak Magyarországra a súlyosbodó munkaerőhiány miatt. A tájékoztatón az is kiderült, hogy az Európai Bizottság beleszól abba, hogy a Paks II. projektcégnek a kormányzati struktúrában hol a helye.

2016. július 07. 18:08 Megosztás Nem lesz kormányátalakítás Paks miatt A Portfolio megbízható információi szerint nem kormányátalakításra, új pozíció létrehozására kell gondolni a Lázár által jelzett "beleszólás" kapcsán, sokkal inkább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés