Előfizetői tartalom

Lázár: beleszólnak a kormány működésébe Paks miatt

Több érdekességet is tartogatott az 57. Kormányinfóra Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. A kormány döntött arról, hogy átszabja a kormányzati döntéshozatalt: gazdasági és stratégiai kabinet jön létre, ennek részleteiről a két hét múlva esedékes kormányülésen döntenek. Leszögezte azt is, hogy a kormány nem ért egyet a munkáltatók és az NGM által felkarolt javaslattal, hogy külföldi munkavállalókat hozzanak Magyarországra a súlyosbodó munkaerőhiány miatt. A tájékoztatón az is kiderült, hogy az Európai Bizottság beleszól abba, hogy a Paks II. projektcégnek a kormányzati struktúrában hol a helye.
2016. július 07. 18:08 Nem lesz kormányátalakítás Paks miatt A Portfolio megbízható információi szerint nem kormányátalakításra, új pozíció létrehozására kell gondolni a Lázár által jelzett "beleszólás" kapcsán, sokkal inkább a jelenlegi helyzet megerősítésére. Ez azt...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái