Előfizetői tartalom

Draghin a világ szeme a héten

Portfolio
Az Európai Központi Bank csütörtöki kamatdöntő ülése, és Mario Draghi azt követő sajtótájékoztatója kerülhet a figyelem középpontjába a héten. Emellett az IMF publikálja legfrissebb globális makrogazasági előrejelzéseit, míg Európából fontos konjunktúra-mutatók érkeznek. Itthoni a májusi béradatok lehetnek igazán érdekesek.

Brit kilépés ide vagy oda, az EKB várhatóan nem lazít tovább a jelenlegi monetáris politikai kondíciókon - legalábbis a Reuters által megkérdezett 19 elemzőből 18 ezt gondolja. Mario Draghi sajtótájékoztatója ugyanakkor biztosan érdekes lesz, hiszen a brit referendum óta ez az első alkalom, hogy kérdésekre válaszol. Érkezik a júliusi ZEW-index is Németországból, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés