Előfizetői tartalom

Juncker: még hónapokig nem lesznek tárgyalások a Brexitről

MTI
|
Portfolio
Várhatóan még hónapokig nem lesznek konkrét tárgyalások arról, hogyan hagyja majd el Nagy-Britannia az Európai Uniót, mivel a londoni kormány nincs felkészülve a kilépésre - mondta hétfőn Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. A politikus cáfolta azokat a hétvégi sajtóhíreket, melyek szerint engedményeket ajánlottak a briteknek.

Az Európai Bizottság elnöke szerint a brit kormánynak még több hónapra van szüksége, hogy felkészüljön az érdemi tárgyalásokra az Európai Unióval. A politikus cáfolta azokat a hétvégén megjelent sajtóhíreket, melyek szerint az EU kész engedményeket tenni a briteknek: Juncker szerint a szigetország elveszíti majd hozzáférését a közös európai piachoz, ha nem fogadja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés