Előfizetői tartalom

Nem sokáig tart már a forint ereje

Portfolio
Erősödött a forint az elmúlt hónapban, de az alapkezelők szerint már nem tart sokáig a hazai fizetőeszköz ereje. Többen számítanak jelentősebb gyengülésre a július végi, 312 körüli szintekről. A hosszabb távú kilátásokat illetően nagy a megosztottság a felmérésünkben megkérdezett alapkezelők között, vannak, akik erősödést, vannak, akik komolyabb gyengülést várnak a következő egy évben.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Allianz, Budapest, CIB, Concorde, Dialóg, Diófa, Equilor, Generali, K&H, OTP.Erősödött a forint júliusbanA kedvezőbbre forduló globális piaci hangulat közepette erősödni tudott a forint júliusban azt követően, hogy június végén a Brexit-szavazás okozta turbulenciák gyengítették a hazai fizetőeszközt. A hónap végére a jegyzések 312...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés