Előfizetői tartalom

Csak a románok pipáltak le bennünket növekedésben

Portfolio
Negyedéves összehasonlításban csak a román gazdaság tudott a magyarnál erőteljesebb növekedést produkálni, éves alapon azonban csak a középmezőnyre volt elég a második negyedéves magyar teljesítmény - derül ki az Eurostat kedden közölt adataiból. A románok egyébként egész Európát állva hagyták, közel hat százalékkal tudtak növekedni.

Kedden közölte az Eurostat a felülvizsgált második negyedéves növekedési adatokat, így a 28 tagállam közül már csak Írország, Málta és Luxemburg adatai nem ismertek. Az első negyedévvel összevetve az egy százalékos magyar növekedés a második helyre volt elég, csak a románok másfél százalékos adata volt jobb ennél. A franciák, az olaszok és a finnek viszont csak stagnálni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés