Előfizetői tartalom

Ingyen szállást ad a Meki Magyarországon a tomboló munkaerőhiány miatt

Portfolio
A McDonald's, mint munkahely, inkább az alacsony kereseti lehetőségekről közismert, mintsem a kedvezményes munkavállalói juttatásokról, azonban Magyarországon olyan súlyos munkaerőhiánnyal küzdenek, hogy a nem helyi dolgozóknak már ingyen lakhatást kínálnak. Egész Kelet-Európában komoly fejtörést okoz a cégeknek a munkaerőhiány, amit ha nem sikerült kezelni, a cégek tovább fognak állni - írja a kelet-európai munkaerőhiányról szóló cikkében a Bloomberg.

A szállás biztosítása csak egy a juttatások közül, amivel a régió munkáltatói megpróbálják betölteni az üres álláshelyeket. A több mint 100 országban jelen lévő McDonald's-nál egyébként ritkán biztosítják ezt a kedvezményt a dolgozóknak. A múltban bőséges és olcsó munkaerőt kínáló régió mostanra nagy fejtörést okoz a cégeknek.Az elöregedő társadalom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés