Előfizetői tartalom

Felejtsd el a Brexitet! Orbán az egyik fő fenyegetés az EU számára

Portfolio
Tíz olyan eseményt szedett össze a CNBC, melyek a következő hónapokban fenyegetést jelenthetnek Európa számára, és ezek között még nem is szerepel a Brexit, illetve az azzal kapcsolatos félelmek. Számunkra rossz hír, hogy a listára felkerült a magyar kormányfő EU-ellenes retorikája, ami a lap szerint alááshatja a kontinens jövőjét.

Már megint a periféria. 1. A görög gazdasági válságForrás: Europress/GettyRég hallottunk a görögök felől, azonban a CNBC szerint ősszel ismét előtérbe kerülhetnek az ország problémái. A tavaly nyári adósságválság után ugyanis továbbra sem tudtak teljes mértékben megállapodni az újabb mentőcsomag feltételeiről. Ráadásul a politikai kockázatok is rontják a képet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés