Előfizetői tartalom

Reagált Szijjártó: "Asselborn komolytalan figura"

Portfolio
Eddig is tudtuk, hogy Jean Asselborn komolytalan figura - reagált Szijjártó Péter külügyminiszter a Portfolio-nak küldött levelében arra a nyilatkozatra, mely szerint luxemburgi kollégája kizárná Magyarországot az EU-ból. A magyar politikus szerint a kormány visszautasítja, hogy mások hibáiért Magyarország viselje a terheket.

Látszik, hogy csak néhány kilométerre lakik Brüsszeltől, kioktató, nagyképű, frusztrált. Magyarországot akarja kizárni az EU-ból, de magát már régen kizárta a komolyan vehető politikusok közülolvasható Szijjártó Péter közleményében azt követően, hogy Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter a német Die Welt című lapnak arról beszélt, hogy Magyarországot ideiglenesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés