Előfizetői tartalom

Varga: a forint története még nem zárult le, bármennyire is szeretnénk

Portfolio
Aktuális globális kihívások témakörben Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter előadásával indult a Nemzetgazdasági Minisztérium által szervezett, "Válságkezeléstől a gazdasági növekedés beindításáig" nevet viselő konferencia. Volt szó a magyar gazdaság előtt álló kihívásokról, a Brexit-referendum tanulságairól, illetve a magyar euró lehetősége is megemlítésre került.

Varga Mihány szerint a magyar gazdaság fájdalmas múltbéli tapasztalatai hozzájárultak ahhoz, hogy végre a visszatérjen a "helyes útra", ezekből tanulva kell megtervezni a jövőbeli lépéseket. A nemzetgazdasági miniszter három fontos kihívást nevezett meg, ami Magyarországra vár a jövőben. Az egyik, és talán legfontosabb, a foglalkoztatás kérdése: nem csak nálunk, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés