Előfizetői tartalom

Nehezebb dolguk lesz az adóelkerülő multiknak

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) a közelmúltban véglegesítette a nemzetközi adózás rendszerében példanélküli, összehangolt intézkedéscsomagját, a 15 pontból álló BEPS akciótervet. A közeljövőben újabb változások várhatók a transzferár ellenőrzésével kapcsolatban, főleg a nyilvántartási és dokumentációs kötelezettségek terén, amelyek Magyarországot is érinteni fogják.

Kétéves tárgyalási folyamat több témájának végére került pont az elmúlt hetekben, amikor a G20 csoport kezdeményezésére a legfejlettebb államokat tömörítőGazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) véglegesítette akciótervét a multinacionális vállalatok sokszor átláthatatlan működési struktúrájából fakadó adóelkerülő gyakorlata ellen, miután...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés