FONTOS A NATO képtelen volt átlépni a saját árnyékát, és ezzel csak a háború folytatására bátorítja Oroszországot
 
Előfizetői tartalom

Kitört a házasságkötési láz Magyarországon

Portfolio
Idén az első 7 hónapban a szökőnaphatást is figyelembe véve 1,9%-kal kevesebb gyermek született, mint tavaly ilyenkor, de ezzel párhuzamosan a halálozások száma is 10%-kal esett - derült ki a KSH által ma közölt adatokból. A friss statisztikák szerint idén az első 7 hónapban immár 17%-kal több házasságkötés történt, mint egy évvel ezelőtt.

2016 első hét hónapjában 51 882 gyermek jött világra, ami 759-cel, 1,4%-kal mérséklődött 2015. január-júliushoz viszonyítva. A szökőnaphatástól megtisztított születésszám-csökkenés ennél nagyobb mértékű, 1,9% volt. Februárban és márciusban többen, a másik öt hónapban kevesebben látták meg a napvilágot, mint egy évvel korábban. Április-májusban jelentősen, átlagosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés