Előfizetői tartalom

Milyen Brexit? Három hónap alatt semmi nem történt

Portfolio
Pénteken volt három hónapja, hogy a brit választópolgárok többsége az Európai Unióból való kilépésre szavazott, azonban eddig nem sok dolog derült ki a folytatásról. Továbbra sem tudjuk, milyen lesz a jövőben az EU és a szigetország viszonya, ráadásul vannak olyan elemzők, akik szerint lehet, hogy nem is lesz Brexit.

A brit népszavazás három hónapos évfordulójára állított össze egy elemzést a Commerzbank, mely azt nézte meg, hogy áll most a Brexit ügye. Egyelőre legfeljebb a politikusi nyilatkozatokra tudunk támaszkodni, melyek szerint leghamarabb 2017-ben aktiválhatja a brit kormány az EU alapszerződésének 50. cikkelyét, azt követően indulhatnak csak el a konkrét tárgyalások. Ez persze...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés