Előfizetői tartalom

Draghi: nem kell félteni Európát

Portfolio
A brit népszavazás óta az eurózóna gazdasága bebizonyította, hogy ellenálló a külső kockázatoknak, ugyanakkor az utóbbi időszakban romlottak a külső keresletre vonatkozó kilátások - mondta hétfőn Mario Draghi. Az EKB elnöke szerint folyamatosan figyelni kell a tartósan alacsony kamatszint hatásait, illetve az esetleges kockázatokat, amiket ez jelent a piaci szereplők számára.

Brüsszelben az Európai Parlament előtt beszélt Draghi, mondandójának fő üzenetei: Az eurózóna gazdaságának kilábalása várhatóan folytatódik, de ennek üteme kicsit elmaradhat a júniusban várttól. Az eddigi információk alapján a valutaövezet gazdasága ellenálló a külső sokkoknak, ezt bizonyította a brit népszavazás óta eltelt három hónap is. A monetáris politika...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés