Előfizetői tartalom

Trump feltámasztaná az amerikai gazdaságot

Portfolio
Donald Trump a politikán kívülről érkezett, a problémákat egyszerűen megoldani tudó ügyes üzletember szerepét játszotta az elnökjelöltek nagy tévévitáján, míg Hillary Clinton a tapasztalt, profi politikus képét próbálta erősíteni. Az első értékelések szerint a demokrata elnökjelölt jött ki sikeresebben a párbajból, de végzetes hibát egyik politikus sem követett el.

A vitában az erős gazdasági kijelentéseket érhető módon az "ellenzékből" támadó Trump hozta: Trump a szabadkereskedelmi egyezményeket bírálta, amelyek "ellopják az amerikai munkahelyeket". A külföldre telepedett vállalkozások hazahozatalát ígérte. A piachoz közeli helyre történő relokáció amúgy több ágazatban is jellemző trend mostanában, ám kérdés, hogy a fejletlenebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés