Előfizetői tartalom

Nem szedte szét a piacot Yellen

Portfolio
Szerdán magyar idő szerint délután négykor kezdődött Janet Yellen meghallgatása a Kongresszus pénzügyi szolgáltatási bizottsága előtt. Egy héttel a legutóbbi kamatdöntés után természetesen kiemelt figyelem övezte az eseményt, főleg a decemberi szigorítással kapcsolatban vártak új információt a piacok. Akiknek végül csalatkozniuk kellett, a Fed-elnök ugyanis leginkább a pénzügyi stabilitásról, a bankszabályozásról beszélt. Így aztán az árfolyamokat nem is igazán mozgatták meg Yellen kijelentései.

2016. szeptember 28. 20:10 Megosztás Yellen óvatos maradt Yellen megszólalása során végig óvatos maradt a monetáris politikai kérdéseket illetően. Utalt ugyan a termelékenység alacsony növekedési ütemére, elhárította az inflációs cél emelésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés