Előfizetői tartalom

Lázár: versenyképességjavító csomagot készít a kormány

Portfolio
A kormány a jövő héten kezdheti tárgyalni a kiskereskedelmi forgalmazással kapcsolatos javaslatcsomagot - mondta a 64. Kormányinfón Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. A politikus szerint ha vasárnap nem sikerül elutasítani a brüsszeli kvótákat, akkor hiába az utóbbi évek gazdasági eredményei. Fontosabb részletek A jövő héten kezdik tárgyalni a kiskereskedelmi javaslatcsomagot. Hiába az utóbbi évek gazdasági eredményei, ha nem tudunk ellenállni a kötelező kvótának. Jövő nyár előtt várhatóan nem kezdődik el a 3-as metró felújítása. Javaslatcsomag készül a magyar versenyképesség javítására.

2016. szeptember 29. 15:16 Megosztás Nem állampolgárságot adunk a letelepedési kötvénnyel Mi nem állampolgárságot adunk a letelepedési kötvénnyel, 300 ezer euróért letelepedési engedélyt lehet venni. Elsősorban személyi feltételeket vizsgálunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés