Előfizetői tartalom

Januárban lemond a budapesti amerikai nagykövet

Portfolio
Az amerikai elnökválasztást követően, január 20-án a többi nagykövettel együtt beadja lemondását Colleen Bell, az Egyesült Államok budapesti nagykövete. Elmondása szerint a nálunk tevékenykedő amerikai vállalatok elégedettek a gazdasági környezettel, Bell szerint azonban a magyar fiatalokat zavarja az itteni korrupció, ezért nagyon fontos, hogy megtartásuk érdekében a gazdasági kormányzás az átláthatóságra törekedjen.

Interjút adott a Figyelőnek Colleen Bell, amerikai nagykövet, melyben többek között még egyszer nyomatékosította, hogy korábbi sajtóértesülésekkel ellentétben szóba sem került azonnali távozása, január 20-án viszont a többi nagykövettel együtt - az elnökválasztás után - lemond.Kapcsolódó cikkünk2016.09.20Távozik Magyarországról az amerikai nagykövet2016.09.20Amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés