Előfizetői tartalom

Az ország, amely retteg Trump megválasztásától

Kevés ország tart annyira Donald Trump választási győzelmétől, mint Mexikó. A republikánus elnökjelölt által belengetett importvám a két ország kereskedelmi kapcsolatainak drasztikus visszaeséséhez vezetne, ami az ország fizetőeszközének, a mexikói pesónak is nagyon fájna: ezen forgatókönyv esetén szinte elkerülhetetlennek tűnik a dollárral szembeni új történelmi mélypont.

Bár az elmúlt hetekben Hillary Clinton növelni tudta előnyét Donald Trumppal szemben, 3 százalékpontos vezetése alapján közel sem lefutott még a meccs.Két korábbi cikkünkben is foglalkoztunk már az elnökjelöltek gazdasági programjának néhány fontosabb elemével, illetve azzal, hogy mi vár a piacokra, ha a republikánus Donald Trump nyeri meg az elnökválasztást. Győzelme esetén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés