Előfizetői tartalom

Sokat hallunk a Fedről a héten

Portfolio
A héten megjelenik a Fed legutóbbi kamatdöntő ülésének jegyzőkönyve, valamint Janet Yellen elnök is megszólal egy konferencián. Makroadatok szempontjából az amerikai kiskereskedelmi adat kaphatja a legnagyobb figyelmet, de két új havi olajpiaci jelentésre is számíthatnak a befektetők. Itthon a friss inflációs adat lesz lényeges. Nem piaci, de szintén nagy jelentőségű esemény, hogy hétfő délelőtt megtudjuk, kinek ítélték az idei közgazdasági Nobel-emlékdíjat.

Hétfő délelőtt háromnegyed 12-kor jelenti be a Svéd Királyi Tudományos Akadémia Stockholmban, hogy kinek ítélte oda a közgazdasági Nobel-emlékdíjat 2016-ban. Az USA-ban hétfőn ünneplik a Kolumbusz-napot, ami miatt a kötvénypiacok zárva tartanak. A részvénypiacokon nem áll le a kereskedés. A Fedről többször hallunk a héten: szerda este jegyzőkönyvet tesznek közzé, pénteken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés