Előfizetői tartalom

Fájhat még Magyarországnak Orbánék húzása

Portfolio
Jelentősek a politikai kockázatok Magyarországon a két héttel ezelőtti népszavazást követően, az eseménynek komoly gazdasági következményei is lehetnek - vélik a Nordea Bank elemzői csütörtökön megjelent friss elemzésükben. A szakemberek szerint mindezek mellett meglepően erős a forint, de a következő hónapokban megint a 310-es árfolyamot veheti célba az euróval szemben.

Az elemzésben kiemelik, hogy gyakorlatilag 2010 óta jelentős politikai kockázatokat látnak Magyarországon, ezek erősödtek most fel a népszavazás eredménye miatt. Hangsúlyozzák, hogy a részvétel alacsony volt, ami miatt a népszavazás nem lett érvényes, ugyanakkor többen szavaztak most a kvóta ellen, mint 2003-ban az Unióba való belépés mellett.A népszavazás közvetlen gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés