Előfizetői tartalom

Lázár beszólt Matolcsynak és Patainak

Portfolio
Fontosabb részletek Lázár János jövő hét szerdán Brüsszelbe utazik, hogy tisztázza a magyar EU-s források kifizetésével kapcsolatban felmerült problémákat. A kormány már az év végéig le tudja kötni a teljes 7 éves keretet pályázatok meghirdetésével. A kelenföldi pályaudvar közelében épülhet fel a több mint 1000 férőhelyes, új budai szuperkórház. Döntés született a Semmelweis nagyszabású fejlesztéséről, ennek részeként egy új gyermekklinikát is létrehoznak. 60-70 milliárd forintot kap a Széchenyi tőkealap kockázatitoke-befektetések végrehajtására. A Budapest-Belgrád vasútvonal sorsa kétséges, az EU és a kínai fél álláspontja ugyanis elég messze van egymástól, ráadásul a kínaiak Lázár szerint nem sok rugalmasságot mutatnak. Lázár cáfolta, hogy a kormány kihátrálna a főváros mögül a 3-as metró finanszírozásának ügyében. A kormányinfó végére belefért egy vicces beszólás is elsősorban Patai Mihály irányába is Matolcsy György által használt budai ingatlan kapcsán.

2016. október 13. 15:32 Vége a sajtótájékoztatónak 2016. október 13. 15:14 Egy érdekes mondat Lázártól a Matolcsy-Patai üggyel kapcsolatban ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái