Előfizetői tartalom

Ötvenezer forintot ad az állam az új pénztárgép-bekötőknek

Portfolio
Mától véleményezhető az NGM pénztárgép támogatásáról szóló rendelettervezete, amely a 2017. január 1-jétől újonnan kötelezett vállalakozásoknak 50 ezer forintot biztosít a gépek beszerzéséhez - közölte a minisztérium hétfőn. A támogatás az átszemélyesítésre alkalmas, modernizált pénztárgép után vehető igénybe. Ezek az új gépek lényegesen több funkcióval bírnak, így például már eladhatóak vagy bérbeadhatóak.

Az NGM ezzel megerősítette a Világgazdaság múlt heti értesülését, amiről mi is beszámoltunk:Kapcsolódó cikkünk2016.10.14Ötvenezer forintos állami támogatást kaphatnak a taxisok isA támogatással több, mint 20 ezer vállalkozásnak nyújt segítséget a kormány.A támogatás összege kasszánként 50 ezer forint, amelyet a vállalkozások legfeljebb öt pénztárgépre vehetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés