Előfizetői tartalom

Velkey György: Jó, ha egy helyen van a gyerekellátás

Portfolio
A Magyar Gyermekorvosok Társaságának elnöke üdvözli, hogy a kormány bővítené Budapesten a gyermekellátást. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt csütörtökön jelentette be, hogy a fővárosban a Semmelweis Egyetem kezdeményezésére új gyermekgyógyászati központ létesül. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség elnökhelyettese szerint a kapacitás bővítésére elsősorban Dél-Budán van szükség - számol be az InfoRádió.

A Magyar Kórházszövetség elnökhelyettese jó gondolatnak tartja a kapacitások területi szétosztását.Alapvetően három nagy ellátó van a fővárosban; a Semmelweis Egyetem gyerekklinikája, a Heim Pál és a Bethesda kórház, de néhány egyéb területen más nagyon fontos ellátók is vannak; a Szent László Kórház vagy a Kardiológiai Intézet. Ezek mind rendelkeznek országos felvétellel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés